esmaspäev, 29. aprill 2019

Taco korvikesed














Mul käisid külalised. Mõlgutasin tükk aega, mida head lauale panna ja lõpuks leidisn huvitava retsepti, mida tahtsin kohe järele proovida. Veidi kohandasin oma matse-eelistusete järgi ja valmis saidki mõnusad taco korvikesed.

Vaja läheb:
600 g hakkliha
peotäis kirsstoimateid
200 g konservmaisi
jalopenosid purgis (võib muidugi ka värske)
Taco maitseainesegu (Santa maria)
Wontoni tainast
200 g Cheddar juustu


Mina tegin nii:
Praadisin pannil hakkliha ja segasin sisse maitseainesegu. Tükeldasin tomatid ja jalopeno ning segasin koos maisiga praetud hakklihale juurde. Riivisin suure riivi avaga juustu.
Ladusin muffini vormi sisse Wontoni lehed, tõstsin lusikatäie hakklihasegu sinna sisse ja peale pudistasin riivitud juustu. Plaaditäis läks ahju 180 C juures ca 10 minutiks.










Wontoni lehtedest tehakse muidu hiina pelmeene. See on selline hästi õhuke tainas ja küpsetades jääb mõnusalt krõbe ja hoiab hästi vormi. Mina leidsin seda tainast Umami poest. Müüakse sügavkülmutatult ja tainas on juba valmis lehtedena pakis. Lehtede suurus peaks olema 9 x 9 cm ja kokku oli ligi 40 lehte ühes pakis.










Oh...need olid nii mõnusad ampsukad, mida tore ka näiteks sünnipäeval serveerida. Valmivad ka väga kiiresti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar